НАПРЕД РОЗОВО ’13

НАПРЕД РОЗОВО ’13

Време е за розовата револуција! Биди и ти дел од неа и дојди да го обоиме Скопје заедно! По петти…

Трепетник (3 дел)

Трепетник (3 дел)

До сите хумани луѓе!

До сите хумани луѓе!

Медитација (2 дел)

Медитација (2 дел)

Ајурведскиот третман за убавина

Ајурведскиот третман за убавина

Широдара – млаз од масло за враќање на рамнотежата на умот и телото. Ајурведа, позната и како мајка на сите…

Ленено семе ( 10 драгоцени рецепти )

Ленено семе ( 10 драгоцени рецепти )

Лененото семе е еден од најбогатите извори на масни киселини кои ја разредуваат крвта и го намалуваат ризикот од формирање…

Значењето на pH вредноста во водата за пиење

Значењето на pH вредноста во водата за пиење

Највкусна каша за бебе: Швајцарски појадок

Највкусна каша за бебе: Швајцарски појадок

Брокула – храна и лек од природата (2 дел)

Брокула – храна и лек од природата (2 дел)

Ако мислите дека ова ги “пали” мажите се лажете!

Ако мислите дека ова ги “пали” мажите се лажете!

Припадниците на посилниот пол на сајтот Redit, издвојуваат работи кои им сметаат во текот на односот. Има некој работи во…

Што е мигрена?

Што е мигрена?

Мигрена е васкулопатија која се карактеризира со специфични промени во крвните садови во мозокот. Се случуваат хемиски реакции во овие…

Како настанува ракот (3дел)

Како настанува ракот (3дел)

Како настанува ракот (2 дел)

Како настанува ракот (2 дел)

Како настанува ракот? (1 дел)

Како настанува ракот? (1 дел)

Рак (22.06 – 22.07)

Рак (22.06 – 22.07)

  Ракот е четвртиот зодијачки знак, припаѓа во групата на водени знаци (рак, скорпија и риби), кардинален е, природен владител…

Близнаци (22.05 – 21.06)

Близнаци (22.05 – 21.06)

Неделен хороскоп од 12.05 до 19.05

Неделен хороскоп од 12.05 до 19.05

Превенција и грижа за деформитети кај млади луѓе (ВИДЕО)

Превенција и грижа за деформитети кај млади луѓе (ВИДЕО)

  Оценување на држењето на телото започнува со гледање на особата во целина за да се добие општа слика за…

Стомачни вежби за жени (ВИДЕО)

Стомачни вежби за жени (ВИДЕО)

Вежбајте!

Вежбајте!

Најефикасни вежби за мажи (ВИДЕО)

Најефикасни вежби за мажи (ВИДЕО)