Ако мислите дека ова ги “пали” мажите се лажете!

muskarac-foto-shutterstock-1367923679-306683

Припадниците на посилниот пол на сајтот Redit, издвојуваат работи кои им сметаат во текот на односот.

Има некој работи во сексуалните односи за кои жените често се уверени дека се попаметни од нивните мажи, а вистината е потполно друга. Припадниците на посилниот пол не само што не ги сакаат туку и понекогаш ги доживуваат како вистинско мачење.

Мажите на сајтот Redit покренале тема која се однесува на “обидите на нивната понежна половина за да ги распаметат во сексуална смисла” кои успеале да постигнат спротивен ефект. Тука се и некои коментари поставени на веб страната кои се најголем број од мажи и лајкови и кои ги карактеризираат како целосно точни.

Недостапни сте – Секој кој кажува дека сака да се намачи за да дојде до жена – лаже. Ниедна жена не би требало да се фрли на маж, ама ако е тешка и комплицирана, тоа не е особено возбудливо. Оргиналноста е преценета и жените кои напорно се обидуваат да бидат такви мислат дека се моќни, а мажите според тоа единствено што можат да стекнат е погршно мислење за нивниот карактер.

Груби сте со тестисите – Дами, ве молиме, не постапувајте со тестисите како да се топки за лечење на стерост. Тоа јавно ви го укажуваме.

Му ја закачате гордоста – Не, не и не повлекување на пенисот како да е старинско ѕвоно кои во шкотските дворци ги повикувале за јадење.

Прегласни сте – Можете да бидете гласни, ама ако вриштите цело време со целиот ваш глас, тоа може да биде одбивно. Знам дека не сум во порнич, ама не морам ни да се преправам дека сум.

Споделувате тајни од бившите – Пробајте да не зборувате колку сте добри бидејќи тоа е гаранција за неуспех. Колку и да сакал нешто кај вас бившиот, немора да значи дека тоа ќе биде така со вашиот нов дечко. Одма помислуваме на други и тогаш расположението се намалува.

Чекате прв да ви пријде – Посебно кај помалку неспремните, првиот потег од ваша страна би била добра работа.

Загрижени сте за влакната – Престанете да се срамите за најбаналните работи кои на нас ништо не ни значат – малку сте влакнести зошто не сте имале време да се издепилирате, па што? Не се грижете за тоа.

Зборувате дека сте дебели – Не зборувајте за себе дека сте дебели дури и ако не сте. Може сакате некој да ви го каже спротивното или да ви се потврди тоа? Ова второто би можело да ве вознемири.

Се однесувате како неговиот оргазам да зависи од вас – Не се однесувајте како да вие треба да ме донесете до оргазам, а исто така не зависи од мене кога е во прашање свршувањето, барем не секој пат. Сакам да бидам причината за вашиот оргазам ама сексот е помалку стресен кога секој се грижи за својот оргазам.