Доктори

Храна која го штити желудникот

Храна која го штити желудникот

  Киселината е најчестиот рефлексен симптом на желудникот, односно враќањето на киселината од желудникот во хранопроводникот може да се острани…

Кучињата го чуваат срцето вели Др. Барбара Џорџ

Кучињата го чуваат срцето вели Др. Барбара Џорџ

Овој четириножен пријател може да ви биде повеќе отколку само домашно милениче. Всушност, новото истражување на Американски научници откриваат дека…

Според методите на Др. Норман Вокер

Според методите на Др. Норман Вокер

  Важно е соковите да се пијат свежи и тоа секој ден. Соковите не се концентрирана храна. Концетрираната храна е…

Дали страдате од пролетен замор? Др. Љубинка Стојковиќ препорачува

Дали страдате од пролетен замор? Др. Љубинка Стојковиќ препорачува

  Дали страдате од пролетен замор? Др. Љубинка Стојковиќ препорачува да се обидете со чај од коприва или глуварче. Во…

Вежбајте!

Вежбајте!

  Димитар Цонев не советува на следново. Размислете за животните. Тие треба да трчаат, скокаат , да се качуваат, превртуваат,…