Годишен

Годишен хороскоп 2013 (Здравје)

Годишен хороскоп 2013 (Здравје)

ОВЕН (21.03 – 20.04) Вашата напнатост произлегува поради здравствени проблеми. Во првите три месеци, вашата најголема погодена област на телото ке…