Неделен

Неделен хороскоп од 12.05 до 19.05

Неделен хороскоп од 12.05 до 19.05

ОВЕН (21.03 – 20.04) Работа. Обидете се да се приклучите на тимот што е можно поскоро, кој работи на голем…

Неделен хороскоп од 05.05 до 12.05

Неделен хороскоп од 05.05 до 12.05

ОВЕН (21.03 – 20.04) Работа. Напорна недела, особено ако имате големи планови и ако имате намера да се вклучите во…

Неделен хороскоп од 28.04 до 04.05

Неделен хороскоп од 28.04 до 04.05

ОВЕН (21.03 – 20.04) Работа. Меркур, планетата на комуникацијата преоѓа од вашиот знак во вашето астролошко поле на работа и…

Неделен хороскоп од 21 до 28 Април

Неделен хороскоп од 21 до 28 Април

ОВЕН (21.03 – 20.04) Работа. Би требало повеќе да работите на своето стручно усовршување, бидејќи може да ви се даде прилика…

Неделен хороскоп од 14 до 21 Април

Неделен хороскоп од 14 до 21 Април

ОВЕН (21.03 – 20.04) Работа. Астролошката област на вашата личност е нагласена со присуството на Меркур, планетата на интелектот и вие…