Нега

Ајурведскиот третман за убавина

Ајурведскиот третман за убавина

Широдара – млаз од масло за враќање на рамнотежата на умот и телото. Ајурведа, позната и како мајка на сите…

Домашен педикир, да или не?

Домашен педикир, да или не?

Негата на стапала не одзема многу време, а ни пари, затоа немојте да ги запоставите. Некој од третманите, како што…

Египетска депилација – како да направите сами?

Египетска депилација – како да направите сами?

 Египетската депилација е најстара метода за остранување на несаканите влакна, а последниве неколку години повторно е популарна. Овој начин на…

Дали би сте го запалиле лицето за да изгледате помладо? (ВИДЕО)

Дали би сте го запалиле лицето за да изгледате помладо? (ВИДЕО)

Жените буквално се би направиле за да се подмладат, тоа покажува и новата метода “оган на лице”, а се спроведува…

Со храна до побели заби

Со храна до побели заби

  Превенцијата е најдобар лек за белината и убавината на вашата насмевка. Секако дека професионалното белеење, може да ги направи…