Секс ќоше

Ако мислите дека ова ги “пали” мажите се лажете!

Ако мислите дека ова ги “пали” мажите се лажете!

Припадниците на посилниот пол на сајтот Redit, издвојуваат работи кои им сметаат во текот на односот. Има некој работи во…

Научниците потврдиле: Срќата е во сексот и алкохолот?!

Научниците потврдиле: Срќата е во сексот и алкохолот?!

Во текот на истражувањето, кои го спроведувале научници од Униврезитетот Kanterburi од Нов Зеланд.  Од испитуваните било барано да ги…

Ветува жесток оргазам: Најдете ја машката G точка

Ветува жесток оргазам: Најдете ја машката G точка

Масажата и допирањата на простата, некој мажи може да ги доведе до најјак оргазам кој некогаш го доживеале, експертите тврдат…

Совет за осамените мажи: Жените “паѓаат” на гитаристи

Совет за осамените мажи: Жените “паѓаат” на гитаристи

Некој кој свири на гитара остава впечаток на квалификувана и интелектуална особа, наведуваат научниците, ова се однесува на осмените што…

Почна месецот на мастурбацијата

Почна месецот на мастурбацијата

  Прогласување на месец мај како месец на мастурбацијата, започнал во 1995 година, а била проследена од секс шопот  Good…