Вежби

Превенција и грижа за деформитети кај млади луѓе (ВИДЕО)

Превенција и грижа за деформитети кај млади луѓе (ВИДЕО)

  Оценување на држењето на телото започнува со гледање на особата во целина за да се добие општа слика за…

Стомачни вежби за жени (ВИДЕО)

Стомачни вежби за жени (ВИДЕО)

  Во прилог можете да погледнете видео за жени, кое е наменето за стомачни мускули. Ова е видео кое ви…

Вежбајте!

Вежбајте!

  Димитар Цонев не советува на следново. Размислете за животните. Тие треба да трчаат, скокаат , да се качуваат, превртуваат,…

Најефикасни вежби за мажи (ВИДЕО)

Најефикасни вежби за мажи (ВИДЕО)

  Во прилог имате видео за најбрз начин да постигнете стомачни и градни мускули. Вежбата е наменета за посилниот пол,…

Вежби за подигнување и зацврстување на задникот (ВИДЕО)

Вежби за подигнување и зацврстување на задникот (ВИДЕО)

  Ова е видео кое ви го ослеснува вежбањето бидејки одбројува колку пати треба да ја кренете ногата и колку…