Видео

Превенција и грижа за деформитети кај млади луѓе (ВИДЕО)

Превенција и грижа за деформитети кај млади луѓе (ВИДЕО)

  Оценување на држењето на телото започнува со гледање на особата во целина за да се добие општа слика за…

ВИДЕО КОЕ МОРАТЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ!

ВИДЕО КОЕ МОРАТЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ!

Документарниот филм “Иднината на Храната”, премиерно прикажан во 2004, е клучна алатка на Американските и интернационалните анти-ГМО (генетски модифицирана храна)…

Дали би сте го запалиле лицето за да изгледате помладо? (ВИДЕО)

Дали би сте го запалиле лицето за да изгледате помладо? (ВИДЕО)

Жените буквално се би направиле за да се подмладат, тоа покажува и новата метода “оган на лице”, а се спроведува…

Документарец за вода (ВИДЕО)

Документарец за вода (ВИДЕО)

  Доколку не сте го гледале документарецот за вода, тогаш морате да одвоите време и да го погледнете! Ќе останете…

Стомачни вежби за жени (ВИДЕО)

Стомачни вежби за жени (ВИДЕО)

  Во прилог можете да погледнете видео за жени, кое е наменето за стомачни мускули. Ова е видео кое ви…