Живот

НАПРЕД РОЗОВО ’13

НАПРЕД РОЗОВО ’13

Време е за розовата револуција! Биди и ти дел од неа и дојди да го обоиме Скопје заедно! По петти…

Трепетник (3 дел)

Трепетник (3 дел)

Според народното верување, протреперувањето на одреден дел од човечкото тело има свое значење. Понекогаш се случува со денови да ви…

До сите хумани луѓе!

До сите хумани луѓе!

Сите кои приватно ме познаваат за мене би кажале дека сум секогаш позитивна, насмеана, упорна, понекогаш и досадна кога нешто…

Медитација (2 дел)

Медитација (2 дел)

Некои основни техники За еден почетник е најдобро да почне со концентарција. Затоа што во моментот кога ќе се обидете…

ВИДЕО КОЕ МОРАТЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ!

ВИДЕО КОЕ МОРАТЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ!

Документарниот филм “Иднината на Храната”, премиерно прикажан во 2004, е клучна алатка на Американските и интернационалните анти-ГМО (генетски модифицирана храна)…