До сите хумани луѓе!

Сите кои приватно ме познаваат за мене би кажале дека сум секогаш позитивна, насмеана, упорна, понекогаш и досадна кога нешто треба да се истреа до крај, ама за себе би рекла дека сум пред се вистински БОРЕЦ за СЕ во животот.

И затоа неможам ни да ви кажам, објаснам колку сум ВИ БЛАГОДАРНА за секое ваше јавување, донација, споделена слика, пост, порака… Всушност и незнаете колку вашата подршка ме направи ПОСИЛНА од било кога досега!

Ви благодарам за се што правите за мене!!

Маја Керова-Бабунска

481521_585438974824053_1972467453_n