Gwyneth Paltrow: Орален секс за мир во куќа!

 

gvinet-paltruo-hosni-mubarak-dzi-kju-najnebitnij-ljudi-lista-1328585176-117005Кога ќе го видиш брзо кај него, покажи му дека го сакаш и орално задоволи го, ова се советите на актерката.

Gwyneth Paltrow доживеала непријатна ситуација, кога гостувала кај Čelzi Heder, водителка која раскажала една од љубовните совети кои актерката ги дала на својата пријателка.

“Пријателката ни раскажа како се скарала со мажот и сакала да го удри. Викала на него кога дошла дома, ама Gwyneth ја советувала да направи нешто друго”, кажала  Čelzi во својата шоу емисија.

“Што и да планираш да направиш во тој момент, кога ќе дојдеш дома направи го спротивното! Кога ќе го видиш брзо кај него и покажи му дека го сакаш и орално задоволи го”, ова било советот кој 40-годишната Gwyneth го дала на својата пријателка.