Како да го подобрите партнерот во кревет

 

Sex-addictДали вашиот партнер покажува одредено незнаење за некои области во кревет? Не грижете се. Се може да се научи, еве четири лекции за тоа.   


Несака да ”иде доле”

Ако треба секој пат да го молите за таа услуга тоа преставува проблем. Затоа сипете му чаша вино за да се опушти, ако е потребно сипете му уште неколку.

Несмасен е

Повеќето машки знаат која точка треба да ја стимулираат, ама многу не знаат како во моментот да ја откријат таа точка, или ако е во прашање нов партнер и тој може да го има истиот проблем. Слободно упатете го со помош на стимулирани звуци. Немојте тоа да личи како GPS уред за во кола – сврти лево!, сврти десно! Имајте на ум дека повеќето мажи немаат проблем да им дадете упаства кога е оваа тема во прашање.

Не ги користи рацете

Ако сам не се сетил дека може да ги користи рацете, покажете му вие и ставете му ги рацете на местото кое на вас ви е убаво. И тоа покажете му го.

Не ја променил техниката

Ако секогаш користи еден ист начин, наведете го да употреби нова стратегија. Кажете му “Како би изгледало ако сега”….