НАПРЕД РОЗОВО ’13

Време е за розовата револуција!
Биди и ти дел од неа и дојди да го обоиме Скопје заедно!
По петти пат нека биде розово!

На 8 ми јуни во 18:00 часот масовно да се собереме и повторно да го обоиме градскиот плоштад!

Напред Розово!

Рутата на Розовата прошетка, 8-ми јуни ’13, Ве очекуваме!

977530_528205873904947_2055046015_o

Локации за продажба на розови производи во Скопје

Понеделник 03.06.13

од 13 до 17 часот 
-пред Кафе- реасторан Тренд во центар,
-ГТЦ,
-Клинички центар
-ТЦ Скопје Сити Мол (пред Зегин)
од 17-21 часот
-шмизла
-ТЦ Скопје Сити Мол (пред Зегин)

Вторник 04.06.13

од 13 до 17 часот 
-пред Кафе- реасторан Тренд во центар,
-ГТЦ,
-Клинички центар
-ТЦ Скопје Сити Мол (пред Зегин)
од 17-21 часот
-шмизла
-ТЦ Скопје Сити Мол (пред Зегин)

Среда 05.06.13

од 13 до 17 часот 
-пред Кафе- реасторан Тренд во центар,
-ГТЦ,
-Клинички центар
-ТЦ Скопје Сити Мол (пред Зегин)
од 17-21 часот
-шмизла
-ТЦ Скопје Сити Мол (пред Зегин)

Четврток 06.06.13

од 13 до 17 часот 
-пред Кафе- реасторан Тренд во центар,
-ГТЦ,
-Клинички центар
-ТЦ Скопје Сити Мол (пред Зегин)
од 17-21 часот
-шмизла
-ТЦ Скопје Сити Мол (пред Зегин)

Петок  07.06.13

од 13 до 17 часот 
-пред Кафе- реасторан Тренд во центар,
-ГТЦ,
-Клинички центар
-ТЦ Скопје Сити Мол (пред Зегин)
од 17-21 часот
-шмизла
-ТЦ Скопје Сити Мол (пред Зегин)
971137_526806154044919_2008060622_n