Поголеми гради од чај

 

photodune-2604472-breast-measurement-sИ вие можете да имате поголем број на градник како повеќето британки.

Британската старлета Keeley Hazell, најпозната по голите фотографии од списанието “The Sun”, изјавила дека британките обично имаат поголеми гради од другите, поради тоа што тие пијат многу чај.

Истрашувањето за најголеми гради во светот, било спроведено од произведувачот на долна облека “Triumph” и покажало дека дури 57% од британките носат градник со голем број. Жените од Данска се втори во обемот на градите, а Холанѓанките се трети. Истрашувањето се водело само во земјите на Европската Унија, така да не знаеме како Македонките би се воделе на листата. Најмали гради во Е.У. имаат Италијанките и Австралијанките.