Стомачни вежби за жени (ВИДЕО)

 

409705_406358586105807_27756525_nВо прилог можете да погледнете видео за жени, кое е наменето за стомачни мускули. Ова е видео кое ви го олеснува вежбањето, со самото одбројување олеснува голем дел за време на вежбата.

 

 

 

 

 

 

 

 

Your Turn To Talk

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.