артритис

Водата како лек

Водата како лек

  Лекувањето со вода, дава резулатати на старите и сериозни болести како и на новите модерни болести.      …

Вежби за заболени од артритис (ВИДЕО)

Вежби за заболени од артритис (ВИДЕО)

Во прилог има видео на кое се објаснете ефикасни вежби кои можат да се практикуваат во домашни услови. Ефикасни се…