вода

Значењето на pH вредноста во водата за пиење

Значењето на pH вредноста во водата за пиење

Со внесување на 1,5 – 2 л. Вода во денот со избалансиран pH и други состојки како калциум – магнезиум…

Документарец за вода (ВИДЕО)

Документарец за вода (ВИДЕО)

  Доколку не сте го гледале документарецот за вода, тогаш морате да одвоите време и да го погледнете! Ќе останете…