дом

ФЕНГ ШУИ симболи за добра среќа (4 дел)

ФЕНГ ШУИ симболи за добра среќа (4 дел)

Ветерните ѕвона се енергизатори на позитивната енергија. Поставени на вистинското место, тие распрскуваат позитивна енергија и привлекуваат добра иднина. Бројот…

Украсете го домот за велигден

Украсете го домот за велигден

  Велигден е еден од најголемите и најрадосните христијански празници. Фарбањето на јајцата е нешто на кое најмногу се радуваат…

ФЕНГ ШУИ симболи за добра среќа (3 дел)

ФЕНГ ШУИ симболи за добра среќа (3 дел)

  Лотосов цвет Лотосот е симбол на учењето на буда. Озбачува вродување на плод без разлика на условите. Лотосот потсетува…

Леб во боите на виножито

Леб во боите на виножито

  Лебот долги години го завзема централното место на трпезариската маса, и често служи како метафора за основна потрба на…

ФЕНГ ШУИ симболи за добра среќа (втор дел)

ФЕНГ ШУИ симболи за добра среќа (втор дел)

  Слонот симболизира мудрост, плодност, долговечност, верност, интелегенција, среќа, сила и богатство. Тој носи спор, но стабилен прогрес. Многу е…

ФЕНГ ШУИ симболи за добра среќа

ФЕНГ ШУИ симболи за добра среќа

  Запознавајќи ги значењата и пораките кои ги носат симболите, вие си помагате самите себе, како и на сите вклучени…