живот

Значењето на pH вредноста во водата за пиење

Значењето на pH вредноста во водата за пиење

Со внесување на 1,5 – 2 л. Вода во денот со избалансиран pH и други состојки како калциум – магнезиум…

НАПРЕД РОЗОВО ’13

НАПРЕД РОЗОВО ’13

Време е за розовата револуција! Биди и ти дел од неа и дојди да го обоиме Скопје заедно! По петти…

Трепетник (3 дел)

Трепетник (3 дел)

Според народното верување, протреперувањето на одреден дел од човечкото тело има свое значење. Понекогаш се случува со денови да ви…

До сите хумани луѓе!

До сите хумани луѓе!

Сите кои приватно ме познаваат за мене би кажале дека сум секогаш позитивна, насмеана, упорна, понекогаш и досадна кога нешто…

Медитација (2 дел)

Медитација (2 дел)

Некои основни техники За еден почетник е најдобро да почне со концентарција. Затоа што во моментот кога ќе се обидете…

Според методите на Др. Норман Вокер

Според методите на Др. Норман Вокер

  Важно е соковите да се пијат свежи и тоа секој ден. Соковите не се концентрирана храна. Концетрираната храна е…

ВИДЕО КОЕ МОРАТЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ!

ВИДЕО КОЕ МОРАТЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ!

Документарниот филм “Иднината на Храната”, премиерно прикажан во 2004, е клучна алатка на Американските и интернационалните анти-ГМО (генетски модифицирана храна)…

ФЕНГ ШУИ симболи за добра среќа (4 дел)

ФЕНГ ШУИ симболи за добра среќа (4 дел)

Ветерните ѕвона се енергизатори на позитивната енергија. Поставени на вистинското место, тие распрскуваат позитивна енергија и привлекуваат добра иднина. Бројот…

Трепетник ( 2 дел )

Трепетник ( 2 дел )

Според народното верување, протреперувањето на одреден дел од човечкото тело има свое значење. Понекогаш се случува со денови да ви…

Украсете го домот за велигден

Украсете го домот за велигден

  Велигден е еден од најголемите и најрадосните христијански празници. Фарбањето на јајцата е нешто на кое најмногу се радуваат…