иритација на кожа

Реиши печурки – плод со “духовна сила”

Реиши печурки – плод со “духовна сила”

  Реиши (Ganoderma Lucidum) е плод од семејството на печурки која кај нас е позната по имаето реиши. Будистите ја…

Пет примени на благордните својства на лавандата

Пет примени на благордните својства на лавандата

            Миризливата билка која ги краси дворовите, балконите, има долга историја. Но нејзиното благородно дејство…