коприва

Дали страдате од пролетен замор? Др. Љубинка Стојковиќ препорачува

Дали страдате од пролетен замор? Др. Љубинка Стојковиќ препорачува

  Дали страдате од пролетен замор? Др. Љубинка Стојковиќ препорачува да се обидете со чај од коприва или глуварче. Во…

Купки од коприва

Купки од коприва

  Коприва Треба да ја подигнеме свеста за копривата и да почнеме да го цениме ова растение. Иако сите ние…