лек

Како да направите камбуха

Како да направите камбуха

  Потребни ви се 2 литри зелен, црн или друг билен чај. На 1 литар вода, свежо зобриена додајте 2…

Направете сами чудесен напиток

Направете сами чудесен напиток

  Сакате да го зачувате здравјето и да го подобрите? Ви треба нешто за да ви го зајакне имунитетот, енергијата…

Реиши печурки – плод со “духовна сила”

Реиши печурки – плод со “духовна сила”

  Реиши (Ganoderma Lucidum) е плод од семејството на печурки која кај нас е позната по имаето реиши. Будистите ја…

Водата како лек

Водата како лек

  Лекувањето со вода, дава резулатати на старите и сериозни болести како и на новите модерни болести.      …

СУПЕРНАМИРНИЦИ – ГОЏИ БОБИНКИ

СУПЕРНАМИРНИЦИ – ГОЏИ БОБИНКИ

  Во последниве години гоџи бобинките го освоија европскиот и американскиот пазар. Доаѓаат од Хималаите, таму на нив им се…