секс

Ако мислите дека ова ги “пали” мажите се лажете!

Ако мислите дека ова ги “пали” мажите се лажете!

Припадниците на посилниот пол на сајтот Redit, издвојуваат работи кои им сметаат во текот на односот. Има некој работи во…

Научниците потврдиле: Срќата е во сексот и алкохолот?!

Научниците потврдиле: Срќата е во сексот и алкохолот?!

Во текот на истражувањето, кои го спроведувале научници од Униврезитетот Kanterburi од Нов Зеланд.  Од испитуваните било барано да ги…

Ветува жесток оргазам: Најдете ја машката G точка

Ветува жесток оргазам: Најдете ја машката G точка

Масажата и допирањата на простата, некој мажи може да ги доведе до најјак оргазам кој некогаш го доживеале, експертите тврдат…

Остриги – афродизијак на маса

Остриги – афродизијак на маса

  Французите се најголемите европски одгледувачи на остриги Уште од времето на Римјаните, остригите се сметале за деликатес. Нивното месо…

Почна месецот на мастурбацијата

Почна месецот на мастурбацијата

  Прогласување на месец мај како месец на мастурбацијата, започнал во 1995 година, а била проследена од секс шопот  Good…

Внимавајте што јадете и пиете пред сексот

Внимавајте што јадете и пиете пред сексот

Алкохолот всушност ја намалува чувствителноста на допирот, со што се намалува задоволството за време на сексуалниот однос и го прави…

Gwyneth Paltrow: Орален секс за мир во куќа!

Gwyneth Paltrow: Орален секс за мир во куќа!

  Кога ќе го видиш брзо кај него, покажи му дека го сакаш и орално задоволи го, ова се советите…

Двојно задоволство: оргазмот го достигнува врвот помеѓу 13 и 17 часот

Двојно задоволство: оргазмот го достигнува врвот помеѓу 13 и 17 часот

Попладневниот секс психолошки е највозбудлив зошто се разбива рутината како и чуството дека се работи за нешто “забрането”, а жената…

Како да го подобрите партнерот во кревет

Како да го подобрите партнерот во кревет

  Дали вашиот партнер покажува одредено незнаење за некои области во кревет? Не грижете се. Се може да се научи,…

Идеалниот секс е секој трети ден

Идеалниот секс е секој трети ден

Идеалниот секс трае 23 минути, се одвива на запалено светло и со партнер чиј пенис е долг околу 18 cm.,…