сок

Според методите на Др. Норман Вокер

Според методите на Др. Норман Вокер

  Важно е соковите да се пијат свежи и тоа секој ден. Соковите не се концентрирана храна. Концетрираната храна е…

Збогатете го доручекот со антиоксиданти (1 дел)

Збогатете го доручекот со антиоксиданти (1 дел)

  Дознајте со кои намирници, секое утро можете да си дозволите супер здрав оброк. Сите веќе добро знаеме дека доручекот…