стари лица

Водата како лек

Водата како лек

  Лекувањето со вода, дава резулатати на старите и сериозни болести како и на новите модерни болести.      …

Заканувачка болест на иднината

Заканувачка болест на иднината

  Алцхајмерова болест Алцхајмеровата болест е невролошко нарушување што доведува до бавно влошување на мозокот, предизвикувајќи проблеми со меморијата и…

Вежби за заболени од артритис (ВИДЕО)

Вежби за заболени од артритис (ВИДЕО)

Во прилог има видео на кое се објаснете ефикасни вежби кои можат да се практикуваат во домашни услови. Ефикасни се…

Физикални вежби за повозрасни личности (ВИДЕО)

Физикални вежби за повозрасни личности (ВИДЕО)

  Ако имате дома особа која е во години и која не е активна, овие се одлични вежби за нив,…