трепетник

Трепетник (3 дел)

Трепетник (3 дел)

Според народното верување, протреперувањето на одреден дел од човечкото тело има свое значење. Понекогаш се случува со денови да ви…

Трепетник ( 2 дел )

Трепетник ( 2 дел )

Според народното верување, протреперувањето на одреден дел од човечкото тело има свое значење. Понекогаш се случува со денови да ви…

Трепетник (1 дел)

Трепетник (1 дел)

  Според народното верување, протреперувањето на одреден дел од човечкото тело има свое значење. Понекогаш се случува со денови да…