физикални вежби

Превенција и грижа за деформитети кај млади луѓе (ВИДЕО)

Превенција и грижа за деформитети кај млади луѓе (ВИДЕО)

  Оценување на држењето на телото започнува со гледање на особата во целина за да се добие општа слика за…

Физикални вежби за повозрасни личности (ВИДЕО)

Физикални вежби за повозрасни личности (ВИДЕО)

  Ако имате дома особа која е во години и која не е активна, овие се одлични вежби за нив,…