фитнес

Стомачни вежби за жени (ВИДЕО)

Стомачни вежби за жени (ВИДЕО)

  Во прилог можете да погледнете видео за жени, кое е наменето за стомачни мускули. Ова е видео кое ви…

Најефикасни вежби за мажи (ВИДЕО)

Најефикасни вежби за мажи (ВИДЕО)

  Во прилог имате видео за најбрз начин да постигнете стомачни и градни мускули. Вежбата е наменета за посилниот пол,…

Вежби за подигнување и зацврстување на задникот (ВИДЕО)

Вежби за подигнување и зацврстување на задникот (ВИДЕО)

  Ова е видео кое ви го ослеснува вежбањето бидејки одбројува колку пати треба да ја кренете ногата и колку…