ѓумбур

Храна која го штити желудникот

Храна која го штити желудникот

  Киселината е најчестиот рефлексен симптом на желудникот, односно враќањето на киселината од желудникот во хранопроводникот може да се острани…

Најздравиот зачин

Најздравиот зачин

  Ѓумбир Ароматичниот ѓумбур е интензивен зачин и помалку лут. Ѓумбурот е незменлив зачин во азиската кујна. Освен како зачин…