Вежби за подигнување и зацврстување на задникот (ВИДЕО)

 

Nice Ass 014Ова е видео кое ви го ослеснува вежбањето бидејки одбројува колку пати треба да ја кренете ногата и колку серии треба да направите.
Така можете да се сконцетрирате целосно на дишењето без да се мачите да броите во себе и без да се нервирате ако во случај заборавите до кај сте стигнале.